WIJNADVISEURS VAN PLUS SUPERMARKTEN BELEVEN WIJN INSPIRATIEDAG BIJ LANDGOED DE SALENTEIN ONDER LEIDING VAN HAROLD HAMERSMA EN MILO BERLIJN

door | 9 jun 2016 | importeurs, Nieuws

Plus-Wijnevent- 01

PLUS Supermarkten heeft de beste wijnafdeling van Nederland als het om supermarkten gaat. Om ervoor te zorgen dat de kennis van het personeel actueel is en de klant van passend advies wordt voorzien werd op 8 juni 2016 een succesvolle en inspiratievolle Wijn Inspiratiedag georganiseerd.
Het schitterende Landgoed De Salentein in Nijkerk vormde het decor voor deze inspirerende dag. Onder leiding van Harold Hamersma en Milo Berlijn kregen ruim honderd wijnadviseurs de kans om hun kennis nog verder te verbreden met interessante inspiratiesessies. Hierbij stonden passie, proeven en productkennis centraal. Hoe roep je kwaliteiten zoals passie en inspiratie bij jezelf op waar klanten op reageren? En hoe draag je ze over? Dankzij het enthousiasme van Berlijn deden de Wijnadviseurs nóg meer kennis op. Ook werden er nieuwe wijnen geproefd met Hamersma. Deze nieuwe vergaarde kennis werd op een interactieve manier getest tijdens de productkennisquiz waar iedereen enthousiast aan mee deed. Tegelijkertijd werd ook de opening van de nieuwe Callia Lounge gevierd. De uit de 19e eeuw afstammende Dorsmolen onderging een transformatie van boerderij naar een Argentijnse Bodega. De andere twee bodega’s van Salentein werden al vertegenwoordigt: Restaurant De Salentein en Portillo Bar Bodega. Callia mocht niet in dat rijtje ontbreken. De oude Dorsmolen is omgetoverd naar een etablissement geheel in de stijl van Callia. Afbeeldingen van wijnranken, rode items en gewaagde tango foto’s zorgen dat waar Callia voor staat; ‘seduction in a bottle’ uitgedragen wordt. Deze twee evenementen zorgden voor een onvergetelijke dag. Ruim honderd wijnadviseurs waren hiervan onderdeel. De sfeer was goed en energiek en de reacties louter positief. Dit maakte deze dag tot een groot succes. Mede dankzij de kennis en het enthousiasme van Harold Hamersma en Milo Berlijn was dit een waardevolle en leerzame dag, maar ook vooral een gezellige bijeenkomst van bestaande en aankomende wijnkenners waar zij hun kennis konden delen.

Plus-Wijnevent-03