Wijnjournaal.nl

Ontspannen in de wijngaard

door | 1 jul 2016 | Nieuws, Redactie

c78b5f7a-e0f5-43b1-bcf9-b5b8b802dcd2.jpg

Bloemplukdag
Zondag 24 juli
Wandelen door de wijngaard van het Betuws Wijndomein en een veldboeket samenstellen? Op zondag 24 juli kan het! Neem je veldmandje mee, vanaf 11.00 uur tot 18.00 uur ben je van harte welkom om door de wijngaard te struinen.

Maak je liever een rondgang door de wijngaard met de speciale ‘pluktrein’, geef je dan nu alvast op! Stuur een e-mail naar en reserveer je plek in de ‘trein’.

Op het terras van het WijnHuis is er ook van alles te beleven. Je kunt er wijnflessen versieren, deelnemen aan de kruidenquiz, vinaigrettes maken en genieten van lekker eten en de wijnen van het Betuws Wijndomein.

Wie zijn er nog meer bij>

Lowieke van Rivers Marnemoende
– Coffee on Wheels
– Aardbeien Ko uit Zoelen
– Tuinjoop zaden en kruiden

Kijk voor updates op Facebook!

Meer nieuws

De geheimen van Sherry Wijnen in 45 minuten

De geheimen van Sherry Wijnen in 45 minuten

In 2025 gaat een nieuw jaar van de Europese campagne voor Sherry Wijnen van start. Deze campagne informeert zowel consumenten als professionals over de kwaliteitswijnen uit de Sherry-regio. Onderdeel van deze campagne is de Sherry Academy, een online en...

Lees meer
Wines of South Africa kondigt CapeWine 2025 aan

Wines of South Africa kondigt CapeWine 2025 aan

Van L naar R: Maryna Calow (WoSA), Michiel du Toit (Hillebrand Gori), Charmaine Swanepoel (DHL), Siobhan Thompson (WoSA), (Hillebrand Gori) and Francois Malherbe (DHL) De grootste wijnbeurs van het zuidelijk halfrond Wines of South Africa (WoSA) kondigt met trots de...

Lees meer
BASEL: PROSECCO BAR AT THE INTERNATIONAL AIRPORT

BASEL: PROSECCO BAR AT THE INTERNATIONAL AIRPORT

Bottega Prosecco Bar expands its presence to Switzerland with a new venue in partnership with the Lagardere group at Basel International Airport. The facility was opened on 29 November, a date close to the Christmas holidays and the peak of transits at the Swiss...

Lees meer
Franse Foodtech-gigant lanceert in Nederland 

Franse Foodtech-gigant lanceert in Nederland 

Co-founder: Alexandre Haggai (links in de pagina Co-founder Clément Benoit) Clone, de Europese foodtech-startup uit Parijs die €105 miljoen aan financiering heeft opgehaald, gaat officieel van start gaat in Nederland. Het doel is restaurateurs te ondersteunen bij het...

Lees meer
logo svbe
logo wijncursussen.nl
logo nix