RYPP: Rotterdams eerste wijnfestival

door | 22 mrt 2017 | importeurs, Nieuws


Drie dagen proosten, proeven, dansen en beleven
Van vrijdag 26 mei tot en met zondag 28 mei strijkt RYPP Wijnfestival neer op het dak van de Hofbogen. Het monumentale Station Hofplein is drie dagen lang de plek om te genieten van wijn, de lekkerste culinaire combinaties én verrassende live-acts. Met een mooi uitzicht over de skyline van Rotterdam, proost je samen met vrienden op het begin van de festivalzomer.

Proosten
Relaxt en met een goed glas in de hand het weekend vieren? Op RYPP Wijnfestival staat kwaliteit centraal, van Europese klassiekers tot aan Nieuwe Wereldwijnen. Ga op ontdekkingstocht naar jouw favoriete wijn! RYPP helpt je op weg; leer alle ins & outs, do’s & dont’s over wijn in het Proefpaviljoen of schuif bijvoorbeeld aan bij een sommelier die jou laat zien hoe wijn te walsen als een pro.

Bierliefhebbers wees gerust, er is ook een heerlijk aanbod (speciaal)biertjes.

Proeven
Het culinaire aanbod op RYPP Wijnfestival bestaat uit Rotterdamse (pop-up) restaurants en chefs die de uitdaging aangaan om bijzondere gerechten voor te schotelen die passen bij jouw favoriete wijn. Luxe gerechten of een snelle snack; op culinair gebied word je in de watten gelegd.

Dansen
Bodempje gelegd? Zoek een plekje in de zon en voetjes van de vloer! Van intieme live performances door lokaal opkomend talent en singer-songwriters tot aan eigenzinnige DJ’s of een Silent Disco, iedereen wordt van fijne deuntjes voorzien.

Beleven
Bij RYPP staat alles in teken van een optimale wijnbeleving. Naast een breed muziekprogramma, word je ook verrast door spontane performances en theateracts, zoals poëzie in de dakgaard, een surprise proeverij aan tafel of live kunst op het perron.

Kaartverkoop en openingstijden
Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.rypp-wijnfestival.nl. Early bird tickets zijn verkrijgbaar voor € 7,50 (op=op). Hierna kosten de reguliere tickets € 9,00 en aan de deur betaal je € 12,00 (beperkt beschikbaar). De prijzen zijn exclusief servicekosten en inclusief wijnglas met RYPP logo. Dit glas mag je achteraf meenemen en zo heb je thuis nog een leuk aandenken aan het allereerste Rotterdamse wijnfestival.

Vrijdag 26 mei:         16:00 – 23:00
Zaterdag 27 mei:      13:00 – 23:00
Zondag 28 mei:        13:00 – 22:00