Proef de zomer bij HEMA!

door | 4 jul 2017 | importeurs, Nieuws


Nieuwe rosé’s in de schappen van HEMA

De temperaturen stijgen, de parken stromen vol en de koelboxen worden weer uit de garage gevist. Dat kan maar één ding betekenen, de zomer staat voor de deur! En wie aan zomer denkt, denkt natuurlijk aan een heerlijk, gekoeld glas rosé. HEMA luidt deze zomer in met drie verrukkelijke, nieuwe rosé’s in het assortiment, alle drie heel betaalbaar. Voor ieder wat wils! Dus liefhebbers van rosé wijn kunnen vanaf heden ‘guilt free’ inslaan bij de HEMA.

Umbrele Pinot Grigio Rosé
Deze rosé van de Pinot Grigio druif komt uit Roemenië. Waarschijnlijk denk je bij een Pinot Grigio rosé niet direct aan Roemenië, maar de legende gaat dat wijngod ‘Bacchus’ zijn jeugd hier heeft doorgebracht! De smaak van deze rosé is verrassend fris en heeft aroma’s van rijp en lichtzoet fruit. Deze wijn leent zich perfect voor een aperitiefje of bij een lichte salade. Deze wijn heb je al in de koelkast voor €5,-.

Blush Pinotage rosé
Deze Zuid-Afrikaanse pinotage rosé is prachtig, helder roze en absoluut een allemansvriend. De toegankelijke droge rosé, die ons doet denken aan aardbeitjes en watermeloen, zien wij helemaal voor ons als een frisse wijn tijdens een zwoele zomeravond. En zeg nou zelf, voor €5,- kan je er direct twee meenemen.

Summer is a state of mind rosé
Nou, what is in the name? Deze Franse rosé is heerlijk sappig, fruitig en heeft een aangenaam fris zuurtje. De zomer was nog nooit zo leuk met deze vrolijke rosé in unieke beugelfles. Een speelse combinatie tussen oud (beugelfles) en nieuw (lichtgekleurde, moderne stijl rosé). Leuk om cadeau te geven of om van te genieten met je vrienden tijdens een zomerse bbq! Het mooiste van alles is dat deze rosé in de schappen ligt voor €5,50.

Over HEMA
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten makkelijker en leuker. Met producten die opvallen door een goede kwaliteit, een goed ontwerp en een scherpe prijs. HEMA heeft meer dan 700 winkels in 7 landen, 17.000 medewerkers en circa 32.000 producten en diensten. Echt HEMA. www.hema.nl