Eindejaarstasting: ad Bibendum Fine World Wines viert 20ste verjaardag met 20 exclusieve verjaardagswijnen

door | 15 nov 2017 | importeurs, Nieuws

De eindejaarstasting, die doorgaat van 24 november tot en met 27 november, staat geheel in het teken van het 20-jarig bestaan van ad Bibendum Fine World Wines. Zaakvoerders Björn en Johan Monard ontvangen in dit exclusieve wijnweekend in Sint-Truiden en Antwerpen maar liefst 20 wereldvermaarde wijndomeinen waarmee ze samen een éénmalige ‘ad Bibendum-cuvée’ creëerden. De twee broers stellen met trots deze 20 unieke verjaardagswijnen voor op deze degustatiedagen. Als kers op de verjaardagstaart openen zij ook officieel hun verdubbeld entrepot in Sint-Truiden.

Eindejaarstasting in Sint-Truiden en Antwerpen

ad Bibendum Fine World Wines organiseert van 24 tot en met 26 november in Sint-Truiden hun eindejaarstasting. Daarna zetten ze het feest verder op maandag 27 november in Amuz (Augustinuskerk – Antwerpen). Björn en Johan Monard nodigen 20 wijndomeinen uit die al van de start in 1997 geloofden in hun project. Samen maakten ze 20 unieke verjaardagswijnen die de twee broers presenteren in het entrepot in Sint-Truiden en in Amuz in Antwerpen. Daarnaast stellen professionele wijnconsulenten nog meer dan 400 proefklare wereldwijnen voor.

De twee broers werkten samen met de volgende domeinen: Clos des Fous, Laibach, Frankland Estate, Pegasus Bay, Poggiotondo, Weingut Alzinger, Weingut Winter, Antiyal, Rolf Binder, Seresin Estate, Aalto, Vie di Romans, Weingut Velich, Porto Van Zeller, Tomero, Leeuwin Estate, Neudorf, Juan Gil (Gil Family Estates), Weingut Nigl, Weingut Angerhof Tschida.

Het evenement gaat door op volgende locaties en data:

Sint-Truiden: Alfajetlaan 2220 – 3800 Sint-Truiden

Vrijdag 24 november: 16u – 21u
Zaterdag 25 november: 14u – 19u
Zondag 26 november: 14u – 19u

Antwerpen: Augustinuskerk (Amuz) – Kammenstraat 81 – 2000 Antwerpen (Op wandelafstand van de wijnwinkel)

Maandag 27 november: 15u – 21u

Officiële opening entrepot Sint-Truiden

Om in de toekomst klanten nog sneller en beter te kunnen bedienen, hebben de twee broers de opslagplaats in Brustem uitgebreid tot het dubbele. Tijdens deze exclusieve wijndegustatie nodigen de broers iedereen uit om samen met hen deze mijlpaal in de geschiedenis van ad Bibendum Fine World Wines te vieren.