Wine Professional 2018 volgeboekt!

door | 11 dec 2017 | Nieuws, Redactie

Met nog enkele weken te gaan voordat Wine Professional 2018 van start gaat, zijn de verwachtingen hoog gespannen. De belangstelling om deel te nemen aan de vakbeurs was groter dan ooit tevoren en het was passen en meten om iedereen een stand naar wens toe te kennen. Het Proefschrift Podium Wijntheater moest er zelf voor worden verplaatst!

Afgelopen dagen zijn Bolomey Wijnimport, Bonne Ferme, Brandt & Levie, Carnivale, Dhaufine, De Eenhoorn Koffie en Thee, Goltjé Noten, Naiim Pottery, Neerlands Wijnmakerij, A Taste of Italy, Vleck Wijnen, Vinos I Cavas, Wines of Canada, Wonderful BV en Wijnhandel Koninginneweg er nog bijgekomen als eposanten. Vandaag worden de plattegrond en standnummers ingetekend.

Ook de drie theaters zijn weer volgeboekt. Het Gault&Millau Theater, het Forum Gastronomicum en het Proefschrift Podium bieden gedurende de drie beursdagen samen plek aan bijna 50 programma’s, waarvan meer dan 30 met medewerking van bekende chefs. Circa 15 verschillende wijnlanden komen aan bod in even zo vele themaproeverijen, waarbij telkens topwijnen uit een bepaalde regio te proeven zijn, in veel gevallen toegelicht door de producent/wijnmaker zelf.

Komende dagen informeren wij u met details over de bezoekersregistratie, exposanten en programma’s.

Meer informatie vindt u ook op www.wine-professional.nl en op onze Facebook-pagina!