Exclusief dineren met Ron Blaauw en wijnmaker Ramón Bilbao tijdens Amsterdam Wine Festival

door | 14 feb 2018 | importeurs, Nieuws

 

Het Amsterdam Wine Festival heeft met de “Winemaker’s Dinners” een nieuw element toegevoegd aan het evenement. Van 16 t/m 18 maart wordt het Machinegebouw op de Westergasfabriek omgetoverd tot pop-up restaurant, waar Ron Blaauw wordt gekoppeld aan het vooraanstaande Spaanse Rioja wijnhuis “Ramón Bilbao”.

Organisator Ivar Beukeboom licht toe: “Tijdens de Winemaker’s Dinners zullen de wijnen van Ramón Bilbao op een niet alledaagse manier gepresenteerd worden. Wij willen echt een unieke setting voor de gasten creëren, waarbij de gerechten de wijnen versterken en vice versa. Voor deze eerste editie wilden wij heel graag Ron Blaauw hebben omdat zijn creativiteit perfect aansluit op onze ideeën. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat Ron hier ja op heeft gezegd.”

Ivar vervolgt: “Onze gasten gaan de wijnen van Ramón Bilbao proeven, een Spaans Rioja wijnhuis dat de afgelopen decennia vele onderscheidingen in de wacht heeft gesleept. De sfeer die wij willen neerzetten bij de Winemaker’s Dinners is als een avontuur door de kelders van het wijnhuis. Alle zintuigen worden geprikkeld door een combinatie van wijn, eten, licht, decor en muziek. Een onvergetelijke ervaring die de gasten zich nog lang zullen heugen en waarbij de wijn rijkelijk zal vloeien.”

De Winemaker’s Dinners vinden plaats in het Machinegebouw op de Westergasfabriek, waar plek is voor 140 gasten. In de avonden wordt er een all-in 6-gangen diner gepresenteerd en overdag kan men genieten van een 4-gangen lunch. Tijdig reserveren wordt aanbevolen. Kijk voor meer informatie en prijzen op www.amsterdamwinefestival.nl. Voor kaarthouders van American Express geldt een exclusieve aanbieding, die men per mail ontvangt.

WineParis Vinexpo 2023