Errázuriz’ Eduardo Chadwick is Decanter Man of the Year 2018!

door | 9 mrt 2018 | Nieuws, Redactie

Decanter heeft Eduardo Chadwick benoemd tot Man of the Year 2018! Groot nieuws waarmee Errázuriz nog beter op de kaart wordt gezet. Zijn indrukwekkende prestaties worden in het artikel nogmaals benoemd en hij wordt hiermee met recht in de spotlights gezet. Hiermee mag Eduardo zich bij een beperkte lijst van zeer invloedrijke personen in de wijnindustrie rekenen die deze titel in ontvangst hebben mogen nemen.

Viña Errázuriz werd opgericht door Don Maximiano. Tegenwoordig geleidt door Eduardo Chadwick Errázuriz, vijfde generatie die afstamt van Maximiano. Onder leiding van de innovatieve Chadwick werd het productieproces gemoderniseerd waarbij hij het kenmerkende en onderscheidende karakter van het wijnhuis heeft weten te behouden. Eduardo Chadwick wordt beschouwd als hét boegbeeld van de Chileense wijnindustrie. Eduardo vertrouwt bij het produceren van wijn naast de kennis van zijn familie, ook op die van experts uit verschillende wijngebieden ter wereld. Dankzij de Franse achtergrond van de hoofdwijnmaker hebben de wijnen van Errázuriz een meer klassiek Europees karakter dat hen onderscheidt van andere Chileense wijnhuizen. Hierdoor ontstaan prachtige karaktervolle en complexe wijnen. Nog steeds onder hetzelfde motto waarmee Maximiano in 1870 zijn eerste wijngaard aanplantte: “From the best land, the best wines.”

Lees hier het hele artikel op Decanter: http://bit.ly/2oOw1hM

In het weekend van 16-17-18 maart aanstaande, staan er maar liefst 24 wijnen van Errázuriz op het Amsterdam Wine Festival in de Westergasfabriek in Amsterdam. Maak kennis met deze mooie wijnen, kom proeven en geniet! Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://amsterdamwinefestival.nl/tickets/