Regina Meij ontvangt KVNW Wijnpenning

door | 5 apr 2018 | importeurs, Redactie

Leidschendam, 5 april 2018. Vandaag ontving Regina Meij (Anfors-Imperial B.V.) tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren (KVNW) in de Residentie van de Franse Ambassadeur de Wijnpenning van de KVNW. Regina Meij ontving de Wijnpenning als blijk van waardering voor haar jarenlange betrokkenheid bij de KVNW en haar verdiensten voor de Oostenrijkse wijn en de wijnbranche tot nu toe.

De wijnpenning wordt uitgereikt aan personen werkzaam in de wijnbranche die zich hebben ingezet voor het goede imago van wijn en de wijnhandel. Regina Meij was ooit het eerste vrouwelijke bestuurslid van de KVNW en zij is een pionier waar het gaat om de introductie van Oostenrijkse wijnen op de Nederlandse markt. Sinds 1995 is zij met Imperial Wijnkoperij pleitbezorger voor de beste Oostenrijkse wijnen. Daarvoor ontving zij in 2014 de Oostenrijkse Bacchuspreis en in 2015 de Diamond Award.

Regina Meij ontving de Wijnpenning uit handen van de voorzitter van de KVNW, Peter van Houtert. Bij de onderscheiding behoren een zilveren gegraveerde penning, een draaginsigne en een oorkonde.

WineParis Vinexpo 2023