Vivino stelt Nao Dekker aan als nieuwe country manager

door | 7 jun 2018 | Nieuws, Redactie

Vivino, de grootste wijn-community en de meest gedownloade wijn-app ter wereld, heeft Nao Dekker (37) aangesteld als country manager Netherlands & Belgium. Met Dekker aan het roer gaat het van oorsprong Deense bedrijf zich in Nederland en België nadrukkelijker als digitaal wijnplatform profileren: een plek waar wijnliefhebbers terecht kunnen voor kennis over- en aanschaf van wijn.
 
Bij Vivino gaat hij de wijnwereld in Nederland en België nog toegankelijker maken. ‘Het is een geweldige opdracht om wijnliefhebbers in Nederland en België te helpen bij met maken van hun wijnkeuze. De reviews van de community gaan we gebruiken om ons wijnassortiment verder te verrijken. Consumenten hebben met Vivino een digitale assistent die alles in huis heeft om een geweldige wijn op tafel kunnen zetten’, aldus Dekker. De afgelopen 12,5 jaar was Dekker werkzaam bij Air France-KLM.
De in Amsterdam woonachtige Dekker is zelf ook een wijnliefhebber: ‘Ik proefde vroeger al samen met mijn vader wijn. Daar koester ik mooie herinneringen aan. Het informeren van wijnliefhebbers en het verder ontwikkelingen van ons verkoopkanaal, de zogenaamde Market Place, is een geweldige uitdaging. Ik ga dan ook met veel enthousiasme en toewijding van start.’
Over Vivino
Vivino is de grootste wijn-community en de meest gedownloade mobiele wijn-app ter wereld. De 30 miljoen gebruikers van Vivino beoordelen iedere dag miljoenen wijnen van over de hele wereld. Al die beoordelingen bij elkaar vormen de grootste wijnbibliotheek die er te vinden is. Naast het leuk en toegankelijk maken van wijn is Vivino een online platform waar gebruikers wijn kunnen kopen. Vivino heeft kantoren in San Francisco, Kopenhagen, Oekraïne en India en heeft meer dan 130 medewerkers. Vivino is in 2010 opgericht door Heini Zachariassen en Theis Søndergaard. Voor meer informatie: www.vivino.com.
WineParis Vinexpo 2023