Coravin Model Eleven Wine Preservation System zorgt voor bijzondere wijnbeleving

door | 19 nov 2018 | Nieuws, Redactie

Het nieuwste model van Coravin, de Model Eleven, is een ware must-have voor de echte wijnliefhebber en vanaf nu verkrijgbaar in de winkel en online. Koppel het wijnsysteem aan de Coravin Moments App en ontdek een totaal nieuwe manier van wijnbeleving. Probeer nieuwe wijn pairings, uiteraard met eten, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan de combinatie tussen wijn en muziek, een goede film en nog veel meer! 

Geniet van al je wijnen per glas
Het Coravin Wine Preservation System geeft je de mogelijkheid wijn te schenken zonder de fles te ontkurken, waardoor de wijn beschermd wordt tegen oxidatie. Daardoor kun je favoriete wijnen weken, maanden of zelfs jaren goed houden. De Coravin Model Eleven is het nieuwste en meest innovatieve model dat volledig automatisch werkt. Het heeft ledverlichting en iconen op de bovenkant die je helpen bij het gebruik.
Zet de Coravin Model Eleven op de fles en druk de holle naald door de kurk.  Kantel de fles en het systeem begint automatisch met schenken. Vervolgens zet je de fles weer rechtop en verwijder je het systeem eenvoudig van de fles.

Coravin Moments App
De Coravin Model Eleven koppel je via bluetooth aan de Coravin Moments App en zo kun je zien hoeveel argongas nog in de capsule aanwezig is, wanneer de naald vervangen moet worden en wanneer het systeem weer opgeladen moet worden.
Daarnaast kun je de etiketten van je eigen wijnflessen scannen en zo in de app je eigen virtuele wijnkelder vastleggen en beheren. Je smaakvoorkeuren worden bewaard en doordat de app samenwerkt met het wereldwijd bekende Delectable, krijg je tips om nieuwe wijnen te proberen voor elk moment. Niet alleen tijdens een diner, maar ook tijdens een film of gezellig samenzijn met familie en vrienden. Ook kun je jouw eigen speciale momenten in de app vastleggen.

Verkrijgbaarheid 
De Coravin Model Eleven wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een complete Coravin-ervaring: een exclusieve leren opbergtas, een metalen standaard, 6 Coravin Capsules, een Coravin Aerator, 6 Coravin Screw Caps en een USB-oplaadkabel.
Hij is verkrijgbaar vanaf € 999,- bij de betere kook- en wijnspeciaalzaken, luxe warenhuizen en webshops. De Coravin Moments App is gratis te downloaden en geschikt voor mobiele Apple iOS-apparaten.

Over Coravin
Coravin is een Amerikaanse onderneming dat een revolutionair wijnsysteem heeft uitgevonden dat de manier waarop wijn wordt geserveerd, verkocht en geconsumeerd, totaal veranderd heeft.  Coravin is ontstaan door de combinatie van passie voor wijn en de liefde voor nieuwe technologieën. Het systeem biedt de gebruikers de kans om wijn uit een fles te schenken, zonder deze te ontkurken, waardoor de wijn beschermd wordt tegen oxidatie. Door toevoeging van argongas en blijft de wijn weken, maanden tot zelfs jaren houdbaar. Ideaal als je maar een paar glazen wilt schenken of als je een hele bijzondere fles hebt die je niet in één keer wil opdrinken. Coravin is immens populair bij wijnliefhebbers, restaurants, wijnwinkels, wijnimporteurs en wijnhuizen over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.coravin.nl.