Champagne-Award Nederland 2019 gaat naar designerduo Atelier NL

door | 12 jan 2019 | Geen categorie

Het Comité Champagne en Bureau du Champagne Benelux hebben gisterenavond in Eindhoven de  “Prix Champagne” of Champagne-Award Nederland 2019, aan Nadine Sterk en Lonny van Ryswyck van designstudio Atelier NL uitgereikt. 

De Champagne-award is een prijs die wordt toegekend aan personen uit de creatieve, artistieke en/of culturele wereld, die uitblinken vanwege hun creativiteit, talent en persoonlijkheid. 
Na mode-ontwerpster Elsien Gringhuis in 2017 en televisie-presentatrice en fotografe Sacha de Boer in 2018, wordt deze prestigieuze prijs dit jaar voor de derde keer in Nederland uitgereikt. Dit jaar gaat de prijs echter niet naar één persoon, maar naar het designerduo Nadine Sterk en Lonny van Ryswyck.

Gedeelde waarden 
Nadine en Lonny weten als geen andere de natuurlijke rijkdommen van de aarde, en ruwe grondstoffen zoals zand, met passie en talent om te toveren tot esthetische voorwerpen. De Champagnewereld van haar kant weet zich meer dan andere wijnstreken te inspireren door de eigenheid van haar grond, bodem en druiven om met passie meesterlijke Champagnewijnen te ontwikkelen. Creativiteit en innerlijke verbondheid met de natuurlijke elementen zijn waarden die Atelier NL en de Champagnewereld verbinden.