Win bij HEMA een bezoek aan het zeer exclusieve Château La Fleur-Pétrus

door | 5 nov 2019 | importeurs, Nieuws

Bij aankoop van fles Moueix Bordeaux of Saint-Émilion kans op een unieke wijntour

Amsterdam, 5 november 2019 – Wijnliefhebbers worden in de maand november in de watten gelegd bij HEMA. Het warenhuis heeft tijdelijk twee uitstekende wijnen van wijnhuis Moueix in het assortiment en geeft daarom drie bezoekjes voor twee personen aan het beroemde en zeer exclusieve Château La Fleur-Pétrus weg. De wijnen van La Fleur-Pétrus behoren tot de meest rijke en weelderige wijnen uit de Pomerol streek bij de stad Bordeaux. Het château is “de buurman” van Château Pétrus en is normaliter niet toegankelijk voor publiek. Om te winnen hoef je alleen maar een van de twee Moueix wijnen, afkomstig van hetzelfde wijnhuis, te kopen en je aan te melden bij HEMA.

Deze unieke kans om een bezoek voor twee personen aan een van de meest beroemde en vooraanstaande Châteaus van Frankrijk wil je natuurlijk niet missen. Tijdens het bezoek aan Château La Fleur-Pétrus wordt er een exclusieve rondleiding gegeven en een culinaire lunch met begeleidende wijnen geserveerd. Maar dat is nog niet alles. Ook een overnachting in Bordeaux en entrée voor het Cité du vin museum zijn inbegrepen in de te winnen prijs. Deze wijntrip is de ultieme kans om je helemaal te laten onderdompelen in de wereld van Bordeaux.

Château La Fleur-Pétrus
Het is heel speciaal dat HEMA nu twee prachtige wijnen van dit wijnhuis tijdelijk in het schap heeft liggen. HEMA biedt zo de mogelijkheid aan een breed publiek om kennis te maken met de bijzondere diepgaande smaken van deze wijnen. De onderscheidende elegantie en complexiteit van de wijnen geproduceerd in Saint-Émilion is te danken aan de klei en kalksteen bodems van de appellatie: de kalksteen biedt elegantie, structuur en mineraliteit terwijl de klei diepte, rijkdom en generositeit brengt.

Château La Fleur-Pétrus, is gesitueerd op het plateau van Pomerol naast de beroemde buren Château Lafleur en Château Pétrus. In 1950 kwam het château in handen van Jean-Pierre Moueix. Hij ontwikkelde hier unieke en hooggewaardeerde wijnen van de merlot druif, bestaande uit een samenstelling van 91 procent merlot druif, 6 procent cabernet franc druif en 3 procent petit verdot druif. Dit heeft geresulteerd in wereldberoemde wijnen met een unieke smaakbeleving.

Doe mee!
Iedereen kan meedoen aan deze bijzondere win-actie. Je maakt kans om om Château La Fleur-Pétrus te bezoeken bij aankoop van een van deze twee heerlijke wijnen, Moueix Saint-Émilion of Moueix Bordeaux,  bij HEMA. Na aankoop van de wijn ga je naar hema.nl/wijn en laat je bij de Moueix Saint-Émilion of de Moueix Bordeaux een reactie achter waarom jij zo graag deze wijnen bij HEMA koopt. Om je deelname te bevestigen, stuur je daarna jouw reactie, samen met een foto van de kassabon van de gekochte Moueix-wijn, op naar kerstwijn@hema.nl.

Let op: je doet pas mee als je op de website je reactie hebt geplaatst én HEMA jouw mail met kassabon heeft ontvangen!
Bekijk alle verdere deelname- en actievoorwaarden op www.hema.nl/kerstwijnen.nl 

Over HEMA
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten makkelijker en leuker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door goede kwaliteit, een goed ontwerp voor een scherpe prijs. HEMA heeft meer dan 750 winkels in 10 landen, ruim 19.000 medewerkers en ruim 32.000 producten en diensten. Echt HEMA. www.hema.nl