Wijnjournaal.nl

Jermain de Rozario kookt eenmalig de sterren van de hemel in Amsterdam

door | 15 jan 2020 | Nieuws, Redactie

Eén sterrenavond op 4 februari bij The Harbour Club Amsterdam Oost

Amsterdam, 15 januari 2019 – Sterrenchef Jermain de Rozario slaat dinsdag 4 februari 2020 eenmalig de handen ineen met The Harbour Club’s chef Melchor Soto Fernandez en zijn keukenteam. Samen presenteren zij een gastronomisch Aziatisch vijfgangenmenu mét bijpassend wijnarrangement.

Het eigenwijze karakter van Jermain de Rozario in combinatie met de sprankelende sfeer van The Harbour Club Amsterdam Oost belooft een avond met culinaire verrassingen. Voor €179 p.p. ben je gegarandeerd van een avond vol smaakexplosies. Het diner vindt plaats van 18:30 tot 23:30 uur. Tickets voor dit unieke en exclusieve evenement kunnen besteld worden via www.universe.com/jermain-de-rozario 

Jermain de Rozario
Op zijn 26e vindt Jermain, opgeleid tot zelfstandig werkend kok, een baan bij De Lindehof** in Nuenen onder leiding van Soenil Bahadoer. Mooie jaren volgen, totdat een investeerder hem de kans biedt om zijn eigen zaak te openen. De Rozario* in Helmond wordt in 2016 geopend, verdient datzelfde jaar nog een plekje in de Michelingids en wordt twee jaar later bekroond met een ster. Dit heeft Jermain weten te bereiken door volledig zijn eigen weg te kiezen, alle regels los te laten en te koken waar hij zin in heeft.

Over The Harbour Club Amsterdam Oost
The Harbour Club Amsterdam Oost is een van de vijf vestigingen van het restaurantlabel. Het restaurant staat bekend om haar internationale allure, sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid. De oude wijnterminal, waarin het restaurant gevestigd is, geeft samen met neo popart een fashionable chic uitstraling. De immense ruimte van 2200 m² geeft de mogelijkheid om evenementen tot wel 1000 personen te organiseren.

Meer nieuws

De geheimen van Sherry Wijnen in 45 minuten

De geheimen van Sherry Wijnen in 45 minuten

In 2025 gaat een nieuw jaar van de Europese campagne voor Sherry Wijnen van start. Deze campagne informeert zowel consumenten als professionals over de kwaliteitswijnen uit de Sherry-regio. Onderdeel van deze campagne is de Sherry Academy, een online en...

Lees meer
Wines of South Africa kondigt CapeWine 2025 aan

Wines of South Africa kondigt CapeWine 2025 aan

Van L naar R: Maryna Calow (WoSA), Michiel du Toit (Hillebrand Gori), Charmaine Swanepoel (DHL), Siobhan Thompson (WoSA), (Hillebrand Gori) and Francois Malherbe (DHL) De grootste wijnbeurs van het zuidelijk halfrond Wines of South Africa (WoSA) kondigt met trots de...

Lees meer
BASEL: PROSECCO BAR AT THE INTERNATIONAL AIRPORT

BASEL: PROSECCO BAR AT THE INTERNATIONAL AIRPORT

Bottega Prosecco Bar expands its presence to Switzerland with a new venue in partnership with the Lagardere group at Basel International Airport. The facility was opened on 29 November, a date close to the Christmas holidays and the peak of transits at the Swiss...

Lees meer
Franse Foodtech-gigant lanceert in Nederland 

Franse Foodtech-gigant lanceert in Nederland 

Co-founder: Alexandre Haggai (links in de pagina Co-founder Clément Benoit) Clone, de Europese foodtech-startup uit Parijs die €105 miljoen aan financiering heeft opgehaald, gaat officieel van start gaat in Nederland. Het doel is restaurateurs te ondersteunen bij het...

Lees meer
logo svbe
logo wijncursussen.nl
logo nix