Nationaal toosten op de Koning, met elkaar, ook voor wie dit alcoholvrij wil doen

door | 23 apr 2020 | Geen categorie

HEMA verkoopt ook heerlijke alcoholvrije wijn, zodat je samen kan genieten

Amsterdam, 23 april 2020 – Alles is dit jaar anders dan anders, ook Koningsdag. We laten natuurlijk deze feestelijke gelegenheid om samen thuis te proosten niet zomaar voorbij gaan. HEMA heeft twee alcoholvrije wijnen aan het assortiment toegevoegd zodat je op Koningsdag mee kan proosten tijdens de nationale toost, ook al wil je of mag je geen alcohol. Van ik pas tot in verwachting, van dry april tot sober society. Twee heerlijke alcoholvrije wijnen om in stijl te toosten op de Koning. 

HEMA wil met de introductie van deze witte en rode alcoholvrije wijn graag de mensen van dienst zijn die geen alcohol mogen of willen drinken. Het is lastig om een lekkere alcoholvrije wijn te vinden die moeilijk te onderscheiden is van een echt glas wijn. Daarom is HEMA op zoek gegaan naar de beste alcoholvrije wijn voor in het vaste assortiment. Deze twee Zuid-Afrikaanse wijnen van Schoone Gevel Natuurlik, zijn het resultaat. Een witte wijn van Chenin Blanc en Muscat en een klassieke rode van Cinsaut en Cabernet Sauvignon. Twee heerlijke wijnen die bovendien ook nog eens minder calorieën bevatten.

Om de aroma’s van de wijnen zoveel mogelijk te behouden is de alcohol bij deze wijnen verwijderd bij lage temperatuur in een vacuüm omgeving. Dit proces zorgt ervoor dat de geuren van de wijnen dicht in de buurt komen van wijn waar de alcohol nog in zit. Zo proef je bij de witte wijn tinten van tropisch fruit en perzik en zijn er in de rode wijn rood fruit en zoethout te proeven.

Gelukkig hoef je voor deze wijnen niet de deur uit. De alcoholvrije wijnen van HEMA zijn gemakkelijk online te bestellen. Dit kan via: https://www.hema.nl/eten-drinken/wijn/alcoholvrij 

Over HEMA
Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten beter, leuker en makkelijker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door duurzame kwaliteit, een optimistisch design voor een goede prijs. HEMA heeft 32.000 eigen producten en diensten, meer dan 750 winkels in 10 landen, 2 continenten en ruim 19.000 medewerkers. www.hema.nl