CapeWine van 5 t/m 7 oktober 2022 in samenwerking met DHL

door | 27 sep 2021 | Internationaal, Nieuws

Met Sustainability 360 alles gericht op duurzaamheid  

Terwijl de wereld weer geleidelijk opengaat voor reizen, toerisme, business en nieuwe kansen, bereidt de Zuid-Afrikaanse wijnindustrie zich voor op  CapeWine 2022. Van 5 tot en met 7 oktober 2022 gaan de deuren open om de internationale wijnindustrie community te verwelkomen op hun showcase-evenement.

Het evenement zou eigenlijk dit jaar worden georganiseerd, aangezien het wordt gehouden in een cyclus van drie jaar. Echter vanwege de wereldwijde Coronavirus-pandemie besloot het managementteam van Wines of South Africa (WoSA) in 2020 om het evenement met een jaar uit te stellen.

WoSA CEO, Siobhan Thompson: “Het was destijds een moeilijke beslissing, maar nu weten we dat het de juiste was. De uitrol van vaccins in Zuid-Afrika komt in een stroomversnelling en we voelen ons positief en enthousiast dat we tegen oktober volgend jaar klaar zullen zijn om de rode loper uit te rollen voor onze gasten uit de internationale wijnindustrie.”

De show zal 3 dagen worden gehouden van 5 tot 7 oktober 2022 in het Cape Town International Convention Centre (CTICC). Voor de derde achtereenvolgende keer heeft DHL Express zich gecommitteerd aan de Zuid-Afrikaanse wijnindustrie als naampartner, en zij onderstrepen graag het overkoepelende thema van dit jaar: Sustainability 360.

Het thema Sustainability 360 sluit aan bij de focus van de gehele Zuid-Afrikaanse wijnindustrie en het doel is om dit gedurende het evenement te communiceren door de nadruk te leggen op drie pijlers: Place, People and Prosperity. Deze pijlers benadrukken wat belangrijk is voor een succesvolle en duurzame industrie, zowel voor nu als in de toekomst voor nieuwe generaties. Het thema zal overal op CapeWine terug te vinden zijn.

De Zuid-Afrikaanse wijnindustrie heeft een zeer uitdagende tijd meegemaakt met uitgebreide periodes van verbod op de lokale verkoop van alcohol. De wijnmakers van Zuid-Afrika doen er alles aan tijdens CapeWine2022 om de handels- en mediapartners versteld te doen staan ​​van alle elementen die dit wijnland zo uniek en aantrekkelijk maken. Daarom zijn wijnprofessionals uit alle hoeken van de wereld uitgenodigd om deze data vrij te houden en hun reis te plannen van 5-7 oktober 2022 en zo het beste van de Zuid-Afrikaanse wijn, eten, gastvrijheid en toerisme te ervaren.

Ga voor meer informatie over CapeWine 2022 naar www.capewine2022.com. De Zuid-Afrikaanse wijnmakers kijken ernaar uit om de wereld van wijn op deze dagen te verwelkomen in Kaapstad.

Over WoSA

WINES OF SOUTH AFRICA (WoSA) is een non-profitorganisatie die de export van alle Zuid-Afrikaanse wijn naar belangrijke internationale markten promoot. Naast het hoofdkantoor in Stellenbosch, Zuid-Afrika  heeft WoSA ook kantoren in Johannesburg, Engeland, Canada, USA, Zweden, China, Nederland en Duitsland.

Ga voor meer informatie naar www.wosa.co.za of neem contact met ons op via:

www.Twitter@WOSA_ZA 

www.Instagram@wosa_za 

www.Facebook@facebook.com/wosasouthafrica