Proef de veelzijdigheid van D.O. Sherry Wijnen in één alomvattende wijnproeverij

door | 21 jul 2022 | Internationaal

Ontvang een Sherry Tasting Kit én maak kans op een reis naar Jerez

De unieke eigenschappen van Sherry Wijnen zijn menig van jullie zonder twijfel mee bekend. Maar heb je al een keer het genoegen gehad om de bijzondere regio te bezoeken en de rijke geschiedenis van de mooie bodega’s in de befaamde Sherry driehoek te ontdekken? Middels deze Sherry Tasting kit kom je niet alleen meer te weten over het buitengewone karakter van de verschillende unieke Sherry Wijnen, maar maak je ook kans op het winnen van een verzorgde reis naar Jerez!

Met hun ruim 3000 jaar oude traditie, zijn Sherry Wijnen en Manzanilla, afkomstig uit de Marco de Jerez, één van de meest fascinerende en unieke wijnjuwelen van de wereld. Het dynamische solera-rijpingssysteem, de verschillende druivensoorten, een prachtige bodem en de tijd maken deze wijnen een bijzonder natuurverschijnsel. Sherry Wijnen zijn zeer culinaire wijnen, die de smaken van de gerechten versterken. De veelzijdigheid en variatie in kleur en smaak maakt dat er voor elke gelegenheid een passende Sherry Wijn is. De Sherry Tasting Kit maakt het mogelijk om op eigen gelegenheid (opnieuw) kennis te maken met de de fascinerende eigenschappen van Sherry Wijnen. We sturen deze bijzondere tasting kit graag naar je toe ter (her)kennismaking met Sherry Wijnen. Daarbij maak je na ontvangst ook nog eens kans op een reis naar het prachtige Jerez! 

Kans maken op deze reis? Schrijf je dan nu direct in voor de ontvangst van deze Sherry Tasting kit via sherry@pitchpr.nl en wie weet breng jij binnenkort een bezoek aan deze prachtregio.

Over de Consejo Regulador        
De Raad van Toezicht van de D.O. Vinos de Jerez (Sherry Wijnen), bekend als de zogeheten Consejo Regulador, was de eerste die in 1935 het reglement voor een oorsprongsbenaming publiceerde. Daarom hebben we het over “Jerez-Xérès-Sherry” en “Manzanilla-Sanlúcar de Barrameda” als oudste oorsprongsbenamingen (D.O.) in Spanje. Binnen het Sherry gebied is er nog een ander product, namelijk de “Sherry Azijn”. Deze wordt sinds 1994 eveneens beschermd door een oorsprongsbenaming (P.D.O.). De Raad van Toezicht die deze drie benamingen beschermt, verenigt 1.750 wijnbouwers en een honderdtal wijnhuizen, die gevestigd zijn in de zogenaamde “Marco de Jerez” in de provincie Cádiz. Zij zijn allen verantwoordelijk voor het beheer, de controle en de kwaliteit van alle wijnen. Dit waarborgt de kwaliteit van de betreffende regionale producten ten behoeve van de consumentenmarkt. Het werk van de Consejo Regulador heeft deze D.O.P.’s internationale erkenning gebracht. Het gaat om wijnen met een buitengewone variëteit en een echt karakter, met een zeer lange exporttraditie en merken die in de hele wereld echte Spaanse iconen vertegenwoordigen.

CAMPAGNE GEFINANCEERD MET STEUN VAN DE EUROPESE UNIE. GENIET, MAAR DRINK MET MATE De samensteller van deze promotiecampagne is als enige verantwoordelijk voor de inhoud ervan.
De Europese Commissie en het Europees Uitvoerend Agentschap onderzoek (REA) aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het gebruik dat kan worden gemaakt van de informatie die het campagnemateriaal bevat.