Spaanse favoriet Tim Atkins opnieuw in de prijzen

door | 15 dec 2022 | importeurs, Internationaal

Het familiedomein Felix Callejo, gevestigd in Sotillo de la Ribera, wordt vanaf heden voortgezet door de vier kinderen van oprichter Felix Callejo nu ‘papa’ Felix met pensioen is. De wereldberoemde Master of Wine Tim Atkin publiceerde recent zijn visie op de wijnen van de sterk ontwikkelende wijnregio Ribera del Duero. Atkin plaatst voor het tweede achtereenvolgende jaar Bodegas Felix Callejo in de absolute top van het wijngebied. Eerder riep hij Bodegas Felix Callejo al uit tot ‘wijnmakers van het jaar 2022’.

Volledig biologisch
Dochters Cristina en Noelia (beiden ook afgestudeerd Psychologe) houden zich nadrukkelijk bezig met het wijn maken alsmede de exportmarkten. Dochter Beatriz overziet de binnenlandse markt, en zoon José-Felix is naast keldermeester ook veel te vinden in de wijngaarden, die al vanaf 2000 volledig biologisch zijn. Het, in Sassenheim gevestigde importbedrijf, Well of Wine is de exclusieve importeur van dit uitstekende wijnhuis en levert de wijnen aan de horeca en de betere wijnwinkels.

Kijk voor meer informatie op www.wellofwine.nl en www.bodegasfelixcallejo.com/en/ of mail naar info@wellofwine.nl.   

De puntentoekenningen van Tim Atkin MW voor Felix Callejo:
Felix Callejo 2020: 96 punten
Majuelos de Callejo 2020: 96 punten
Finca Valdelroble 2020: 94 punten
Parajes de Callejo 2020: 93 punten
El Lebrero 2021: 94 punten
Viña Pilar 2020: 92 punten
Flores de Callejo 2021: 90 punten