Wijnjournaal.nl
Het laatste nieuws over wijn, spirits, food & gastronomie
Chris Alblas heeft een brede kennis over wijn, spirits, food en gastronomie en deelt die graag met jou. Zijn connecties zorgen voor een breed aanbod aan nieuws uit binnen- en buitenland.
Maison Ruinart presenteert: “Jardin de Craie” – een ode aan natuur en vakmanschap op TEFAF Maastricht 2025
Maison Ruinart, 's werelds oudste champagnehuis en toegewijd ambassadeur van kunst en natuur, kondigt met trots aan dat de Prix Maison Ruinart 2024 is toegekend aan het Franse fotografenduo Édouard Taufenbach & Bastien Pourtout. Hun kunstproject,...
FavorFlav Food Top 100 op 17 maart
Wie wordt dé foodheld van 2025?Culinair platform FavorFlav, dat dit jaar 10 jaar bestaat, presenteert op maandag 17 maart de jaarlijkse FavorFlav Food Top 100 van de movers & shakers van de Nederlandse gastronomie. De lijst wordt bekend gemaakt tijdens...
Tenuta Carretta introduces its vision of Nizza DOCG with two new labels
A journey of research to authentically express both the appellation and the winery’s signature styleTenuta Carretta, the historic winery based in Piobesi d’Alba, continues its commitment to elevating Piedmont’s great appellations with a dedicated project...
Germany, Canada, United Kingdom, and Italy: Soave at the Starting Line
A packed promotional calendar designed by the Soave Consortium for the enhancement of the denomination. Among the priorities, the Italian market, alongside the German, English, and Canadian marketsDo current market trends demand fresh wines with moderate...
Austria: The 2024 vintage – ripe wines, small harvest
The 2024 vintage was a roller-coaster ride for Austrian winemakers with late frosts, hail storms and torrential rain sometimes testing them to the limit. Harvest volumes suffered as a result, yet the wines they produced are very pleasing. The white wines...
Horecava onthult hoteltrends voor 2025: technologie en gastbeleving centraal
Tijdens Horecava in RAI Amsterdam zijn de nieuwste trends in de hotelsector voor 2025 gepresenteerd. De focus ligt op technologische innovaties, gastbeleving en duurzaamheid. Via Horecava.nl en de nieuwsbrief blijft de branche ook in aanloop naar Horecava...