Barbecue actie Wijnkring

door | 12 aug 2013 | Redactie

Pelissiere

Het is zomer! Dat betekent dat we de barbecue tevoorschijn halen en dat we ook weer lekker ‘aan de rosé gaan’ in de tuin, op het balkon of op het terras.

Heb je nog geen barbecue of is de oude aan vervanging toe? Let dan extra goed op! Op de achterzijde van de Zomerspecial van het Wijnkring Magazine vind je namelijk een geweldige actie. Als je een foto van jezelf met één van de wijnen uit het Magazine op onze Facebook pagina www.facebook.com/wijnkring plaatst, maak je zolang het Magazine loopt iedere week kans op een prachtige elektrische barbecue van Princess!

De ultieme barbecue wijnen van Verbunt Wijnkopers/Wijnkring  komen dit jaar uit Spanje! De Pasadoble wijnen zijn lekker, stralen plezier uit en combineren perfect met diverse barbecue gerechten. Over barbecue gerechten gesproken: je vindt in het Magazine een heerlijk barbecue recept met zalm, heerlijk bij de Italiaanse Epicuro Primitivo Rosato. De Cava’s van Clos Amador zijn geweldige bubbels uit Spanje. Heerlijk om lekker gekoeld te drinken op een warme zomerdag, al dan niet in combinatie met een frisse salade of een lekker dessert…

Liefhebbers van biologische wijnen zullen Le Canon du Marechal zeker waarderen. Deze biodynamische wijnen zijn namelijk niet alleen biologisch geproduceerd, er wordt ook rekening gehouden met invloeden zoals de stand van de zon, de maan en de sterren.

Graag bevelen we ook de volgende wijnen uit de Bergerac aan: La Pélissière Blanc Sec € 6,75, Moelleux € 6,95 en de Rouge € 6,50.  Nu € 5,95 per fles en 6 flessen voor € 32,50. Deze actie is geldig t/m 19 augustus 2013.

De zomerspecial ligt in de winkel bij de leden van de Wijnkring.