Wijncursussen in Arnhem najaar 2014

door | 10 jul 2014 | Nieuws, Opleiding

wijndocent Chris Alblas

Dit najaar start SVBE Wijnprofessionals met drie wijncursussen in Arnhem. Wijncursussen voor beginners en gevorderden. De wijncursus voor beginners, Opstap naar de Wijn (SWEN 1 niveau) wordt op woensdagavonden gegeven en start op 17 september en telt totaal vijf bijeenkomsten. Voor gevorderde wijnliefhebbers en professionals is de cursus Wijnbrevet (SWEN 2 niveau) zeer geschikt. Deze wordt op dinsdagavonden gegeven en start op 2 september en telt totaal acht bijeenkomsten. Dan is er voor gevorderde wijnliefhebbers een nieuwe wijncursus ontwikkeld: de wijnpluscursus. Een cursus voor wijnliefhebbers die al een basiscursus hebben gevolgd en het leuk vinden om één avond per maand met wijn bezig te zijn. Deze cursus telt in totaal zeven bijeenkomsten verspreid over het najaar van 2014 en het voorjaar van 2015. Zowel de cursus Opstap naar de Wijn als de cursus Wijnbrevet kan met een landelijk examen worden afgerond. Alle cursussen worden gegeven door Chris Alblas, die niet alleen register vinoloog is maar ook aanbevolen docent van de Wijnacademie en SWEN Register Wijndocent.

Meer informatie is te vinden op www.svbe.nl en op te vragen bij Chris Alblas: alblas@svbe.nl

SVBE Wijnprofessionals, Chris Alblas

Beatrixstraat 44

6824 LR Arnhem

Tel. 06 – 28242813