logo WIJNJOURNAAL groen

Logis de la Cadène – Success for its first season

door | 27 aug 2014 | Internationaal, Nieuws

logo-logis-de-la-cadene

Success for its first season

Recently purchased by Château Angélus and run by a new team, the Logis de la Cadène is enjoying an excellent first season. Numerous customers come to savour the delights of this gastronomic restaurant set in the heart of Saint-Emilion.

Alexandre Baumard, a talented, young chef in search of new flavours, takes a new slant on the classic cuisine he prepares.

The website

You can find out more about this new restaurant by visiting its website: www.logisdelacadene.fr

Take pleasure now in browsing through its food and wine menus!

Accommodation coming soon

The Logis de la Cadène will close for refurbishment work from 15th November and in spring of next year four bedrooms will add to the charm of this establishment with its decidedly family atmosphere.

 

Meer nieuws

Wie maakt de beste portcocktail ter wereld?

Wie maakt de beste portcocktail ter wereld?

Nederland stuurt Andre Montijn naar Porto voor de Graham's Blend Series Competitie met zijn Douro Cobbler.Amsterdam, 15 april 2025 – Acht van de meest creatieve bartenders van Nederland verzamelden zich gisteren in de Sonora Bar in Amsterdam voor de...

Lees meer
SDEN2 cursus Wijnoorkonde in Arnhem

SDEN2 cursus Wijnoorkonde in Arnhem

Hoe meer je van wijn weet, hoe interessanter het wordt!Wil je er graag meer over weten, zodat je beter weet hoe je een wijn uitkiest van een wijnkaart of in het schap bij wijnhandel of supermarkt? Wil je beter leren proeven? Deze basiscursus neemt je in...

Lees meer
Cursus Wijnvignet in Arnhem najaar 2025

Cursus Wijnvignet in Arnhem najaar 2025

Cursus Wijnvignet in Arnhem najaar 2025Chris Alblas, die niet alleen register vinoloog van de Wijnacademie is, maar ook Register Wijndocent en aanbevolen Wijndocent van de Wijnacademie, organiseert in het najaar de cursus Wijnvignet in Arnhem.Wijnvignet...

Lees meer
logo svbe
logo wijncursussen.nl
logo nix
Share This