New Zealand Wine paviljoen op ProWein 

door | 13 mrt 2015 | Internationaal, Nieuws

new zeal

Volgende week vindt van 15 t/m 17 maart ProWein in Düsseldorf plaats. Op deze internationale beurs zijn 25 wijnhuizen uit Nieuw-Zeeland aanwezig. Op het New Zealand Pavilion laten de wijnmakers uit Nieuw-Zeeland de bezoekers kennis maken met de diversiteit van Nieuw-Zeelandse wijnen.
Veel eigenaren en grondleggers van deze wijnhuizen zijn gedurende de driedaagse beurs aanwezig om kennis te maken met de liefhebbers van hun wijnen.  Tevens worden er gedurende de dagen verschillende masterclasses gegeven door o.a. Caro Maurer, Master of Wine, om de bezoekers meer te leren over de unieke kenmerken van wijnen uit Nieuw-Zeeland. Bezoek het New Zealand Wine paviljoen in hal 9, stand D42. Kijk op www.nzwine.com/events/prowein-2015-dusseldorf/voor meer informatie over de activiteiten in het paviljoen.