Food Valley Expo 2015: twee dagen op Wageningen Campus

door | 3 aug 2015 | Nieuws, Opleiding

image001

Food Valley NL heeft de formule van de Food Valley Expo vernieuwd. Het tweedaagse programma biedt nog meer gelegenheid voor het uitwisselen van kennis en het ontmoeten van nieuwe business partners. Food Valley Expo 2015 vindt plaats op maandag 12 en dinsdag 13 oktober op  Wageningen Campus.

Jaarlijks organiseert Food Valley NL de Food Valley Expo. Tijdens dit event ontmoeten het innovatieve agrifoodbedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid elkaar in een inspirerende omgeving.

Dit jaar bestaat de Food Valley Expo uit twee dagen:
·        Maandag 12 oktober is het thema ‘Science to business’ en worden bezoekers bijgepraat door wetenschappers over de meest recente inzichten in agrifood.
·        Dinsdag 13 oktober staat in het teken van netwerken en ontmoeten. Er is volop gelegenheid voor innovatieve bedrijven om zich zelf te presenteren op de beursvloer en in diverse workshops.

Roger van Hoesel, directeur Food Valley NL: “De nieuwe locatie van de Food Valley Expo op Wageningen Campus maakt het event nog interessanter voor bezoekers uit binnen- en buitenland. Er zal volop tijd zijn voor kennisuitwisseling tussen wetenschap en bedrijfsleven. Bovendien bieden we de gelegenheid om de faciliteiten van Wageningen UR te bezoeken. Dat is een unieke kans voor iedereen die bezig is met innovatie in agrifood, feed en horti.”

Tijdens de Food Valley Expo wordt de Food Valley Award 2015 uitgereikt aan de innovatie in de agrifood-, feed- en hortisector die het meest onderscheidend is en die het hoogst scoort op innovativiteit en economische haalbaarheid.

Dit jaar wordt de Food Valley Expo wordt elfde maal georganiseerd. De afgelopen jaren vond de Food Valley Expo plaats in het congrescentrum Papendal in Arnhem. In 2014 werd de Expo bezocht door bijna achthonderd nationale en internationale bezoekers.

Locatie:
Wageningen Campus
ORION – Gebouw 103
Bronland 1
6708WH Wageningen
www.foodvalleyexpo.com

WineParis Vinexpo 2023