TeesT Culinaire opleidingen

TeesT

PASTAcursus: leer in één dag alles over pasta van Giovanni Don Anselmo d’Apice: kok en culinair journalist. Hij komt uit Gragnano (Napels) en wordt gezien als de grootste pastakenner van Nederland.
15 februari (nog maar een paar plekken)
11 april
www.pastacursus.nl

PIZZAcursus: super-pizza bakken in de houtoven, elektrische oven, thuis-oven en Big Green Egg.  Pizza-beest Simon Giaccotto van Viva la Pizza deelt z’n kennis met als doel: Nederland echt goede pizza laten eten.
Dinsdag 1 maart
Woensdag 2 maart
www.pizzacursus.nl

VIScursus in het gloednieuwe pand van Schmidt Zeevis te Rotterdam.
Nieuw seizoen en nieuwe opzet, dus voor meer info: klik hier

VLEEScursus met superslager Gertjan Kiers, beter bekend als Demoslager.
7 & 14 november 2015
23 & 30 januari 2016
Meer info en filmpje: www.vleescursus.nl

Totaal-1

WIJNcursus SWEN 3: 8 avonden te IJsselstein
Start: 16 februari 2016
Meer info: klik hier

WIJNcursus SWEN 3: 8 avonden te Schoonhoven
Start: 26 april 2016
Meer info: klik hier

WIJNcursus SWEN 2 & 3: 4 of 6 avonden te Beverwijk
Start: 5 januari 2016
Meer info: klik hier

Totaal-2

BROODcursus met broodheld Edwin Klaasen van Desemenzo.
2 & 16 november 2015
18 & 25 januari 2016
1 & 8 februari 2016
23 & 30 mei 2016
13 & 20 juni 2016
Meer info en filmpje: www.broodcursus.nl

KAAScursus met kaaskeizerin Betty Koster van l’Amuse.
Start: 7 maart 2016
Meer info: www.kaascursus.nl

Opleiding WIJN-SPIJS combineren & Culinaire Inspiratie
Start: 21 maart 2016
Meer info: klik hier

Heeft u vragen? Stel ze gerust door deze email te beantwoorden of bel naar 06 388 279 59.
We hopen u binnenkort als cursist te mogen begroeten!

Robert Verweij & Docententeam TeesT

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Opleiding. Bookmark de permalink.