Wijnjournaal.nl

TeesT Culinaire opleidingen

door | 24 sep 2015 | Nieuws, Opleiding

TeesT

PASTAcursus: leer in één dag alles over pasta van Giovanni Don Anselmo d’Apice: kok en culinair journalist. Hij komt uit Gragnano (Napels) en wordt gezien als de grootste pastakenner van Nederland.
15 februari (nog maar een paar plekken)
11 april
www.pastacursus.nl

PIZZAcursus: super-pizza bakken in de houtoven, elektrische oven, thuis-oven en Big Green Egg.  Pizza-beest Simon Giaccotto van Viva la Pizza deelt z’n kennis met als doel: Nederland echt goede pizza laten eten.
Dinsdag 1 maart
Woensdag 2 maart
www.pizzacursus.nl

VIScursus in het gloednieuwe pand van Schmidt Zeevis te Rotterdam.
Nieuw seizoen en nieuwe opzet, dus voor meer info: klik hier

VLEEScursus met superslager Gertjan Kiers, beter bekend als Demoslager.
7 & 14 november 2015
23 & 30 januari 2016
Meer info en filmpje: www.vleescursus.nl

Totaal-1

WIJNcursus SWEN 3: 8 avonden te IJsselstein
Start: 16 februari 2016
Meer info: klik hier

WIJNcursus SWEN 3: 8 avonden te Schoonhoven
Start: 26 april 2016
Meer info: klik hier

WIJNcursus SWEN 2 & 3: 4 of 6 avonden te Beverwijk
Start: 5 januari 2016
Meer info: klik hier

Totaal-2

BROODcursus met broodheld Edwin Klaasen van Desemenzo.
2 & 16 november 2015
18 & 25 januari 2016
1 & 8 februari 2016
23 & 30 mei 2016
13 & 20 juni 2016
Meer info en filmpje: www.broodcursus.nl

KAAScursus met kaaskeizerin Betty Koster van l’Amuse.
Start: 7 maart 2016
Meer info: www.kaascursus.nl

Opleiding WIJN-SPIJS combineren & Culinaire Inspiratie
Start: 21 maart 2016
Meer info: klik hier

Heeft u vragen? Stel ze gerust door deze email te beantwoorden of bel naar 06 388 279 59.
We hopen u binnenkort als cursist te mogen begroeten!

Robert Verweij & Docententeam TeesT

Meer nieuws

De geheimen van Sherry Wijnen in 45 minuten

De geheimen van Sherry Wijnen in 45 minuten

In 2025 gaat een nieuw jaar van de Europese campagne voor Sherry Wijnen van start. Deze campagne informeert zowel consumenten als professionals over de kwaliteitswijnen uit de Sherry-regio. Onderdeel van deze campagne is de Sherry Academy, een online en...

Lees meer
Wines of South Africa kondigt CapeWine 2025 aan

Wines of South Africa kondigt CapeWine 2025 aan

Van L naar R: Maryna Calow (WoSA), Michiel du Toit (Hillebrand Gori), Charmaine Swanepoel (DHL), Siobhan Thompson (WoSA), (Hillebrand Gori) and Francois Malherbe (DHL) De grootste wijnbeurs van het zuidelijk halfrond Wines of South Africa (WoSA) kondigt met trots de...

Lees meer
BASEL: PROSECCO BAR AT THE INTERNATIONAL AIRPORT

BASEL: PROSECCO BAR AT THE INTERNATIONAL AIRPORT

Bottega Prosecco Bar expands its presence to Switzerland with a new venue in partnership with the Lagardere group at Basel International Airport. The facility was opened on 29 November, a date close to the Christmas holidays and the peak of transits at the Swiss...

Lees meer
Franse Foodtech-gigant lanceert in Nederland 

Franse Foodtech-gigant lanceert in Nederland 

Co-founder: Alexandre Haggai (links in de pagina Co-founder Clément Benoit) Clone, de Europese foodtech-startup uit Parijs die €105 miljoen aan financiering heeft opgehaald, gaat officieel van start gaat in Nederland. Het doel is restaurateurs te ondersteunen bij het...

Lees meer
logo svbe
logo wijncursussen.nl
logo nix