Chris Alblas start voorjaar 2017 met cursus wijnvignet

door | 5 dec 2016 | Nieuws, Opleiding

alblas_2-3

Ben je een beginnende en geïnteresseerde wijnliefhebber en wil je graag meer over wijn weten, maar ook weer niet “to much”? Of werk je met wijn in een winkel of restaurant en wil je een klant of gast beter kunnen adviseren? Dan is deze wijncursus ideaal.

Deze basis wijncursus is een tweedelige wijncursus, gericht op het ervaren en genieten van wijn. Je krijgt basisvaardigheden hoe wijn te proeven en verder informatie over de productie van wijn, de belangrijkste druivenrassen en wijngebieden. Op beide cursusavonden proef je zes wijnen; de eerste avond wit en de tweede avond rood.

Je kunt afsluitend het basisdiploma Wijnvignet behalen, wat landelijk erkend is. Kortom een leuke en informatieve inleiding in de wijn die jezelf kunt volgen of aan iemand cadeau kunt geven. Deze cursus is incompany zeer geschikt voor horeca en supermarkten, maar ook voor een vriendengroep. Cursuslocatie is in Arnhem en de avonden beginnen om 20:00 uur.

Data voorjaar 2017 (donderdagavonden): donderdag 9 maart, donderdag 23 maart en donderdag 30 maart (reserve-avond).

De cursuskosten zijn € 115,00 p.p. (inclusief cursusboekje, wijnen, examen en diploma SDEN1 / wijnvignet).

Kijk voor aanmelding op www.wijncursussen.nl