Bezoek de nieuwe wijnvakbeurs VinoVision Parijs!

door | 14 jan 2017 | importeurs, Internationaal, Nieuws

Beurs met 400+ wijnproducenten uit Bourgogne, Champagne, Loire en Elzas. Velen nog niet in Nederland op de markt!

Graag introduceren wij u een nieuwe wijnvakbeurs: de VinoVision Paris, van 12 t/m 14 februari 2017 in Parijs (Expositiecomplex Porte de Versailles). De VinoVision Paris is een initiatief van en een vakbeurs voor de wijnstreken van Noord- en Midden Frankrijk (Bourgogne, Elzas, Champagne, Loire, Jura, Savoie…) en wordt georganiseerd door Comexposium, de grootste beursorganisator in Frankrijk, die onder meer ook organisator van de befaamde voedingsmiddelenbeurs SIAL is.

Voor deze eerste editie van de VinoVision Paris rekent de beursorganisatie op 400 à 500 exposanten uit genoemde regio’s, met de ambitie om daar nog internationale exposanten uit vergelijkbare klimaten (Duitsland, Engeland, België, Zwitserland) aan toe te voegen. Meer informatie vindt u op de website https://en.vinovisionparis.com/.
De beurs is makkelijk vanuit Nederland voor 1-2 dagen te bezoeken. Veel van deze producenten zijn nog niet in Nederland op de markt.

Vraag nu uw gratis toegangsbadge aan!
Kom naar Parijs en vraag nu uw gratis toegangsbadge aan op deze link.

Organiseer uw reis en verblijf
Uw Thalys tickets naar Parijs boekt u via  nsinternational.nl of boek uw vlucht met Air France-KLM: op www.airfranceklm-globalmeetings.com krijgt u met de speciale actiecode 28452 AF korting op uw vliegticket naar Parijs. Uw hotel kunt u reserveren via onze partner Easytobook via promosalons.nl /Boek uw hotel

Vertegenwoordiging in Nederland
Voor vragen kunt u contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging Promosalons Nederland: T. 020 4620020, E. info@promosalons.nl