logo WIJNJOURNAAL groen

Culinair Centrum Beverwijk

door | 3 aug 2017 | Nieuws, Opleiding

Het mooie van ons vak is dat je nooit uitgeleerd bent. Dat geldt ook voor ons als CCB team. In ons leerproces hebben we goed naar onze studenten geluisterd.

Een veel gehoord bezwaar ging over de hoeveelheid en het (te) hoge niveau patisserie (met name alle showstukken) bij de G.K. N4 opleiding

Daarom komen wij, na rijp beraad met de onderwijs staf van het SVO, met een vernieuwde opleiding Gespecialiseerd Kok N4, die je in één jaar kan afronden.
Lees verder >>>

Nieuw in ons aanbod!
Een Bootcamp Horeca Patisserie o.l.v. Jeroen Goossens.
Til het niveau van je desserts en buffetten in je bedrijf  naar een hoger niveau in
15 lesdagen (op woensdag) in de periode 30 augustus t/m 13 december 2017.
Lees verder >>>

Verder benutten wij onze vakantie met het “finetunen” en uitbreiden van onze bestaande Koks,- en Patisserie opleidingen en de Specialisatiecursussen; Kaas, Wijn, Gastronomie, Chemie en AGF.

Dit betreft o.a. het kunnen halen van een HACCP certificaat bij de koks N2 opleiding, een certificaat Allergenen bij de N3 opleiding en een CCB getuigschrift voor hen die Cum Laude afstuderen.


Klik hier voor ons complete aanbod >>>

Meer nieuws

All you need is Wine Paris

All you need is Wine Paris

Wine Paris 2025 has confirmed its ranking as the world’s leading wine and spirits event following three days of record attendance. A total 52,622 visitors took part in the exhibition, 45% of them internationals from 154 countries. Despite the unpredictable...

Lees meer
Festival TREK viert 11e seizoen met 9 edities

Festival TREK viert 11e seizoen met 9 edities

Grootste rondreizende food festival van NederlandHet komende seizoen van Festival TREK belooft een bijzondere te worden. Het grootste rondreizende food festival van Nederland zal haar 11e seizoen afsluiten met een speciale verjaardagseditie van 5 t/m 7 september in...

Lees meer
It’s showtime in Düsseldorf

It’s showtime in Düsseldorf

Photo: @Messe DüsseldorfExciting programme lures international wine and spirits industryWhen March sees ProWein come to town the whole of Düsseldorf turns into a hotspot for the international wine and spirits sector. For six days everything in the Rhine...

Lees meer
logo svbe
logo wijncursussen.nl
logo nix
Share This
G-YD8G14ETJ5