Rood of wit van je eigen duurzame wijngaard

door | 12 mrt 2019 | importeurs, Opleiding, Redactie

Grapekeeper biedt de mogelijkheid om je eigen wijn te maken vanuit je eigen wijngaard in Italië, Spanje of Duitsland. Door een eenvoudig concept kan nu iedereen wijnmaker zijn. Onder het motto ‘Drink well, do good’ gebruikt Grapekeeper duurzame wijngaarden en processen en de kennis van wijnexperts om complexe wijnen van hoge kwaliteit te produceren.
Oprichter Ana Monforte wilde graag duurzame wijnboeren onder de aandacht brengen en tegelijkertijd consumenten de kans geven om onderdeel te zijn van het proces van wijnmaken. Wat als de gewone mens een wijngaard zou kunnen hebben? Zo krijgen zij toegang tot deze bijzondere wereld maar ondersteunen ook boeren die graag duurzaam te werk gaan.
Het concept is simpel: jij kiest je favoriete wijn en de hoeveelheid vierkante meter. Op basis daarvan selecteert Grapekeeper voor jou de perfecte duurzame wijngaard. Het proces van je wijn kan je via updates volgen of zelfs je wijngaard in het echt bezoeken. Wanneer de wijn klaar is, ontvang jij je eigen flessen wijn met daarop jouw customized label. 
DuurzaamheidDe duurzame wijngaarden zijn zorgvuldig geselecteerd door de experts van Grapekeeper. Zij streven naar duurzaamheid en biodiversiteit in de wijngaarden en tijdens het hele proces van wijnmaken. Dit produceert niet alleen meer complexe en elegante wijnen, maar ook oogst die beter bestand is tegen bedreigingen. 
KwaliteitAlle wijngaarden van Grapekeeper produceren eersteklas kwaliteitswijnen. De boeren produceren al generaties lang op deze manier en met hun ervaring en toewijding aan het wijnmaken garanderen zij dat de kwaliteit van de wijn altijd hoog blijft. Door een wijngaard van de Grapekeeper te bezitten, herstelt u en houdt u het land voor generaties lang intact.
‘Drink well, do good’

Over Grapekeeper – Grapekeeper biedt u de mogelijkheid om uw eigen custom wijn te maken, vanuit uw eigen wijngaard. Of het nu gaat om een frisse witte Turbiana uit Italië of een robuuste rode uit Tarragona, Spanje. Het concept is eenvoudig; u kiest uw favoriete wijn, wij selecteren de perfecte duurzame wijngaard die u bezit en wanneer de wijn klaar is, ontvangt u uw eigen flessen wijn met uw op maat gemaakte label.
www.grapekeeper.com