Cursus Wijnoorkonde najaar 2019

door | 23 mei 2019 | Nieuws, Opleiding

Arnhem – SVBE Wijnprofessionals organiseert dit najaar de cursus Wijnoorkonde (SDEN niveau 2). De cursus wordt in Arnhem gegeven door Chris Alblas, aanbevolen docent van de Wijnacademie. 

Weet je al iets van wijn? Is wijn een boeiend product voor je?

Wil je er graag meer over weten, zodat je beter weet hoe je een wijn uitkiest van een wijnkaart of in het schap? Wil je beter leren proeven? 

Deze cursus neemt je in vijf avonden mee op reis door de fascinerende wijnwereld! Je leert herkennen wat je lekker vindt en komt meer te weten over de factoren die van invloed zijn op de kwaliteit van de wijn, druivenrassen, vinificatiemethoden, etiketten, wijnwetgeving en wijngebieden. Kortom een cursus voor de beginnende professional of echte liefhebber.

Elke cursusavond bestaat uit een theoretisch en een proeftechnisch gedeelte; iedere cursusavond proef je minimaal zes wijnen. De te proeven wijnen zijn afkomstig uit de traditionele wijngebieden en de nieuwe wereld. 

Interesse in een andere wijncursus? Kijk op www.svbe.nlvoor het overzicht.

Cursus najaar 2019: donderdag 19 september, 10 oktober, 31 oktober, 14 november, 28 november en 12 december (reserve-avond)*. Cursuskosten bedragen € 195,00 pp incl. 6 proefglazen, excl. cursusboek Ik weet meer van wijn (bestellen www.stichtingplatformdranken.nl) en examenkosten (aanmelden examen www.wijnacademie.nl).

Aanmelden en meer informatie over de cursus is verkrijgbaar bij Chris Alblas (Register Vinoloog en Register Wijndocent): info@svbe.nl