Selecteer een pagina

Wijnjournaal.nl

Het laatste nieuws over wijn, spirits, food & gastronomie

Chris Alblas heeft een brede kennis over wijn, spirits, food en gastronomie en deelt die graag met jou. Zijn  connecties zorgen voor een breed aanbod aan nieuws uit binnen- en buitenland.

logo svbe
logo wijncursussen.nl
logo nix
BASEL: PROSECCO BAR AT THE INTERNATIONAL AIRPORT

BASEL: PROSECCO BAR AT THE INTERNATIONAL AIRPORT

Bottega Prosecco Bar expands its presence to Switzerland with a new venue in partnership with the Lagardere group at Basel International Airport. The facility was opened on 29 November, a date close to the Christmas holidays and the peak of transits at the Swiss...

Lees meer
Franse Foodtech-gigant lanceert in Nederland 

Franse Foodtech-gigant lanceert in Nederland 

Co-founder: Alexandre Haggai (links in de pagina Co-founder Clément Benoit) Clone, de Europese foodtech-startup uit Parijs die €105 miljoen aan financiering heeft opgehaald, gaat officieel van start gaat in Nederland. Het doel is restaurateurs te ondersteunen bij het...

Lees meer
Wine Paris 2025 : 50.000 bezoekers verwacht!

Wine Paris 2025 : 50.000 bezoekers verwacht!

Rodolphe Lameyse, CEO van Vinexposium Marktgegevens 2024: jarenlange daling volumes in wijn Rodolphe Lameyse, CEO van Vinexposium, was recent in Amsterdam om journalisten bij te praten over de markt van wijn en andere alcoholische dranken en een update te geven over...

Lees meer
Een zoete twist voor de feestdagen: Pedro Ximénez!

Een zoete twist voor de feestdagen: Pedro Ximénez!

Van cocktails tot desserts – ontdek de magie van PX tijdens de feestdagen! De feestdagen komen er weer aan, en wat is een betere manier om in de feeststemming te komen dan met sherry! Sherry leent zich maar al te graag voor wijn-spijs pairings en cocktails. Zo ook de...

Lees meer