Wijnjournaal.nl
Het laatste nieuws over wijn, spirits, food & gastronomie
Chris Alblas heeft een brede kennis over wijn, spirits, food en gastronomie en deelt die graag met jou. Zijn connecties zorgen voor een breed aanbod aan nieuws uit binnen- en buitenland.
BASEL: PROSECCO BAR AT THE INTERNATIONAL AIRPORT
Bottega Prosecco Bar expands its presence to Switzerland with a new venue in partnership with the Lagardere group at Basel International Airport. The facility was opened on 29 November, a date close to the Christmas holidays and the peak of transits at the Swiss...
Franse Foodtech-gigant lanceert in Nederland
Co-founder: Alexandre Haggai (links in de pagina Co-founder Clément Benoit) Clone, de Europese foodtech-startup uit Parijs die €105 miljoen aan financiering heeft opgehaald, gaat officieel van start gaat in Nederland. Het doel is restaurateurs te ondersteunen bij het...
Breng sfeer aan je tafel met mosselen, kabeljauw en een perfecte wine pairing
Processed with VSCO with au5 preset De dagen worden korter, de herfst guurt langs de ramen. Tijd om je te wentelen in de warmte van het huis, met sprankelend gezelschap rond de eettafel. Met mooie gerechten en een bijpassende wijn. Denk aan mosselen met kabeljauw,...
Wine Paris 2025 : 50.000 bezoekers verwacht!
Rodolphe Lameyse, CEO van Vinexposium Marktgegevens 2024: jarenlange daling volumes in wijn Rodolphe Lameyse, CEO van Vinexposium, was recent in Amsterdam om journalisten bij te praten over de markt van wijn en andere alcoholische dranken en een update te geven over...
New hotel booking platform for ProWein: Top-class offers near the Exhibition Centre
n cooperation with Kuoni Tumlare Congress, Messe Düsseldorf has created a new hotel booking platform for ProWein offering numerous rooms close to the Exhibition Centre at attractive prices. With this move the trade fair company is responding to the rising cost...
Een zoete twist voor de feestdagen: Pedro Ximénez!
Van cocktails tot desserts – ontdek de magie van PX tijdens de feestdagen! De feestdagen komen er weer aan, en wat is een betere manier om in de feeststemming te komen dan met sherry! Sherry leent zich maar al te graag voor wijn-spijs pairings en cocktails. Zo ook de...