Hij is er weer!

door | 13 sep 2013 | Boeken en films, Nieuws

9789046815564.01.pcovr.degrotehamersma.indd

De Grote Hamersma, inmiddels een begrip geworden onder wijndrinkers, verschijnt dit jaar voor de vierde keer op rij. Uiteraard weer in een prachtige, luxe, gebonden editie. Een heerlijk boek om te gebruiken als naslagwerk, om in te bladeren en om oneindig veel informatie uit te putten.


Nu we in Nederland steeds meer wijn zijn gaan drinken, neemt ook de dorst naar informatie toe. De Grote Hamersma is er om die dorst te lessen. Met heerlijke, in volstrekt eigen ‘taal’ geschreven proefnotities plus rapportcijfers. Van álle wijnen die er in Nederland toe doen. Te koop bij de supermarkt, de bekende slijterijketens, wijnspeciaalzaken van naam en faam en die leuke, kleine internetpareltjes. Harold Hamersma weet ze stuk voor stuk te vinden en deelt die kennis graag met de vaderlandse wijnliefhebber. De DGH mag dan ook niet ontbreken in uw boekenkast of op uw keukenplank! Met speciale biobijlage en uniek wijnwoordenregister.

Harold Hamersma

Harold Hamersma, in 2012 door Winelife uitgeroepen tot de meest invloedrijke Nederlander in de wijnbranche, is wijnjournalist van onder andere Het Parool en NRC Handelsblad, en schrijft maandelijks voor Plus Magazine. Van zijn hand verschenen meerdere boeken, waaronder de bestseller Wijnreis door mijn lichaam en natuurlijk De Grote Hamersma (in 2011 uitgeroepen tot Beste Wijnkoopgids van het Jaar). Hamersma is regelmatig actief op radio en tv, evenals op zijn eigen, succesvolle website foodtube.nl.

Bouillon! Magazine

‘Harold Hamersma heeft zich in amper tien jaar opgewerkt tot de wijnautoriteit der Lage Landen.’

het Parool

‘Hamersma is een enthousiast wijndrinker en verrijker van de (wijn)taal.’

de Volkskrant

‘Harold Hamersma is de Johan Cruijff van de wijn (maar aardiger). Hij is de Johannes van Dam van het druivennat (maar schrijft beter). Hij is de Youp van ’t Hek van de vinologen (maar nog grappiger).’

Gegevens

Verschijningsdatum: 19 september 2012
Prijs: € 19,95, gebonden boek
ISBN: 9789046815564
Aantal pagina’s: 892, 14 x 21 cm

Wat maakt de DGH zo bijzonder?

  • Luxe, gebonden editie
  • De beste wijnen ónder de 5 euro en tussen de 5 en 10 euro
  • De beste wijnen uit het duurdere segment
  • Uniek wijnwoordenregister
  • Toplijsten van topwijnen: De 100 van Hamersma, de Top-25 internetwijnen en meer!
  • Een speciaal, groen biokatern
  • Uitgebreide druiveninfo
  • Zoeken op: supermarkten, slijterijketens, wijnspeciaalzaken, internetaanbieders, biologische wijnverkopers en warenhuizen

Binnenkort ook beschikbaar als app!

app-button