Nieuw verschenen boek Château China

door | 5 okt 2013 | Boeken en films, Nieuws

chateau china

Nieuw verschenen boek Château China van de auteur Marnix Laureys, ISBN: 9789402202359.
Samenvatting
De zoektocht naar de geschiedenis van de Chinese wijn brengt je een eind terug in de tijd. Tijdens deze fascinerende reis komt men tot de ontdekking dat de Chinezen zo’n 7.000 jaar geleden wel eens de grondleggers zouden kunnen zijn geweest van de wijnbouw. Na de doortocht van Zhang Bishi krijgt de wijnindustrie een nieuwe dimensie. De vraag is groter dan het aanbod en steeds meer buitenlandse wijngaarden worden aangekocht. Judy Leissner zorgt er op jonge leeftijd voor dat China kwalitatieve wijn krijgt. Het is een gegeven dat Chinezen alles namaken, dus ook wijnen. Vooral dure wijnen.

Over de auteur
Hij is als Vlaming een ware Bourgondiër. De passie voor het koken heeft hij van zijn moeder geërfd, de passie voor wijnen van zijn vader. Het lag dus voor de hand dat hij iets in die richting zou gaan doen, pas op latere leeftijd kwam hij hier achter. Hij heeft geleerd te blijven geloven in zijn dromen en met de liefdevolle steun van zijn partner heeft hij een droom kunnen realiseren, een goede raad: blijf dromen.

Het boek is te bestellen bij uitgeverij Boekscout.nl en staat in de ‘Boekwinkel’ op deze site. www.boekscout.nl  Natuurlijk is dit boek, met ISBN, ook te bestellen via alle erkende boekhandels!

Directe link naar het boek:  http://boekscout.nl/shop/ViewProduct.aspx?bookId=4230