De vrolijke tafel | Feestrecepten voor elke dag

door | 7 aug 2015 | Boeken en films, Nieuws

Luiten, Karin. De vrolijke tafel klein

Culinair journalist en bestsellerauteur Karin Luiten presenteert eind oktober haar tiende kookboek in tien jaar tijd. Reden voor een feestje! De vrolijke tafel is een prachtige jubileumuitgave vol feestrecepten. Van een fruits de mer-plateau tot een kerstdiner en een zomerse picknick. Met dit boek wordt elk etentje een feest.

Samen eten is altijd leuker, met vrienden, familie, collega’s of de buren. Maar hoe pak je dat aan, koken voor een gezelschap? Hoeveel mensen je ook over de vloer krijgt, dit nieuwe, sfeervolle kookboek van Karin Luiten biedt volop inspiratie voor de meest uiteenlopende eetfeestjes. Haar kleurrijke, vrolijke gerechten zijn ideaal om met elkaar te delen, maar ook om samen te maken. Vooraf bereiden of meenemen? Ook geen punt.

Karins recepten kenmerken zich door een mix van verse ingrediënten en goed verkrijgbare producten uit de supermarkt. Een spontane zomerpicknick in het park, een zwierige pastaparty, een Bollywood tv-avondje met hartverwarmende Indiase curry’s, je even in Frankrijk wanen met een feestelijke buitenlunch… Heus, met De vrolijke tafel is het voortaan allemaal een fluitje van een cent!

– Maakbare recepten die altijd lukken
– Geschikt voor 2 tot 10 of meer personen
– Koken met Karin nieuwe stijl! Prachtige gebonden uitgave in groter formaat, met meer   dan 120 recepten en inspirerende sfeerfotografie

IMG_0896
Karin Luiten
Culinair journalist Karin Luiten (alias Koken met Karin) timmert al tien jaar aan de weg met haar website kokenmetkarin.nl en weblog koken.blogo. Ook kookt, schrijft en illustreert ze voor diverse tijdschriften en heeft ze een populaire antipakjesrubriek in dagblad Trouw. Met haar succesvolle ‘Zonder pakjes & zakjes’-reeks zette ze een absolute trend.

De vrolijke tafel beeldenreeks klein

Gegevens
Verschijningsdatum: Eind oktober 2015
Prijs: € 24,99 (introductieprijs t/m december 2015, daarna € 29,99)
ISBN: 9789046820070
Aantal pagina’s: 256, vol kleurenfoto’s & illustraties