Ik weet wat van wijn en Ik weet veel van wijn

door | 5 sep 2017 | Boeken en films, Nieuws, Opleiding

Goed nieuws op het wijneducatie front: twee nieuwe cursusboeken zijn dit jaar verschenen voor de niveaus SDEN 2 (Wijnoorkonde) en SDEN 3 (Wijnbrevet). Voor degene die van plan is op wijngebied cursussen te geven of deze reeds geeft is dit een welkome ondersteuning voor de wijnlessen. Kijk op Stichting Platform Dranken voor meer informatie en om deze cursusboeken on-line te bestellen. Waarom meld ik dit? Simpelweg omdat wijnauteur Magda van der Rijst en ik deze boeken met inbreng van docenten uit het wijnonderwijs geschreven hebben.

Dan nog een update over mijn eigen cursusaanbod:

De 4-daagse cursus Wijnproefkunde wordt op de maandagen 18 en 25 september, 2 en 30 oktober 2017 gegeven. Er zijn nog twee plaatsen beschikbaar!

De themadag Bodem & Klimaat is op maandag 23 oktober 2017, waarvoor eveneens nog enkele plaatsen beschikbaar zijn.

Op OINOS Wijncursussen vind je alle relevante informatie.

Heb je nog vragen? Bel of mail mij.

Hartelijke groet,

Gerhard Horstink
0164 61 59 66
oinos@horstinkwijn.nl


Ik weet wat van wijn en Ik weet veel van wijn:

“Ik weet veel van wijn” is het gloednieuwe wijncursusboek op SDEN-Niveau 3 | Wijnbrevet, dat begin september 2017 verkrijgbaar is. Het is een wijnboek dat je gerust zomaar lekker kunt lezen, maar het omvat tegelijkertijd alle informatie die je moet weten als je het wijnexamen op SDEN-niveau 3 wilt doen.
WineParis Vinexpo 2023