6 mei 2021
300 gins on the tasting table / Boar is Gin of the Year / Distilleries from the Black Forest at the forefront In hardly any other segment is the aromatic and qualitative diversity as great as in the world of gins, and it’s all too easy to lose the overview....
5 mei 2021
Jeunes Restaurateurs (JRE), horecavakbeurs BBB Maastricht en gastronomisch vakblad Culinaire Saisonnier presenteren de JRE Black Box op Folie Culinaire, het exclusieve gedeelte van BBB Maastricht dat plaatsvindt van 11 t/m 13 oktober in MECC Maastricht. De JRE Black...
4 mei 2021
Doe mee met online proeverij met 5 druivenrassen uit mini flesjes Het Zuid Franse wijnlabel Pays d’Oc IGP, Franse marktleider van monocépage wijnen, maakt wijnen met 58 toegestane druivenrassen. Hieronder vallen de bekende druivenrassen als Merlot, Chardonnay en...
3 mei 2021
KesselsKramers nieuwe campagne voor Esporão eert ‘slow crafts’ uit Portugal De eerste Monte Velho oogst dateert van 1991. De wijn, gebaseerd op de eerste EsporãoReserve, bracht meteen een revolutie teweeg. Door de gunstige prijs werd kwaliteitswijntoegankelijk voor...
1 mei 2021
Gemeenten en horecagelegenheden kunnen vanaf 1 mei gebruik maken van de digitale tool SamenSlimOpen om restaurants veilig te heropenen. SamenSlimOpen werd ontwikkeld door Wageningen University & Research en TU Delft, in samenwerking met het Erasmus MC. Door een...